Garage Strijbosch is een universeel autobedrijf, dit betekent dat men niet merkgebonden is. Daarnaast is Autobedrijf Jan Strijbosch een allround onderneming, die zowel gebruikte- als nieuwe auto's verkoopt.

Tevens kunt u hier terecht voor alles wat een auto betreft. Of het nu een onderhoudsbeurt, een APK of een airco is.

 

Als merk onafhankelijk autobedrijf zijn wij aangesloten bij de Bovag! Naast het onderhoud en reparatie van uw auto, kunnen wij u een totaalpakket bieden voor uw auto. Zoals bijvoorbeeld de autoverzekering en hulp bij pech onderweg. Mocht er onverhoopt iets met uw auto gebeuren, dan hoeft u maar één adres te onthouden, Autobedrijf Jan Strijbosch. Wij zijn er voor u en uw auto!

 

Bedrijven met een klein wagenpark kunnen wij uitstekend bedienen bij het onderhoud ervan of bij de aanschaf van een andere bedrijfswagen. Wij zijn merk onafhankelijk en onze monteurs zijn thuis in alle merken. De deuren van onze showroom aan de Vossenberg staan voor iedereen open. Onderhoud, APK, een nieuwe of gebruikte auto. Dit aanbod van veelzijdige diensten gaat altijd gepaard met persoonlijke service. Onze klanten hoeven nergens naar om te kijken, omdat wij alles voor ze regelen. Ze krijgen de zekerheid dat hun auto of wagenpark piekfijn in orde is. Ook hier ervaren klanten de persoonlijke service en kwaliteit die ze van een BOVAG autobedrijf mogen verwachten.

 

Garage Strijbosch: de zekerheid van een professioneel adres!

 

Wij ontmoeten u graag in ons bedrijf.

 

Met vriendelijke groeten,

 

John en Claudia de Gunst

Autobedrijf Jan Strijbosch - John en Claudia de Gunst