Verkoop van fietsendragers

Wij leveren diverse merken en modellen fietsendragers. In onze showroom staan op dit moment modellen van ProUser, ORIS, Thule en Yakima opgesteld. Wanneer u een fietsendrager bij ons koopt, monteren wij deze meteen op uw auto. Heeft u interesse in een ander model, neem gerust contact met ons op!

  


ProUser Diamant SG2

 

Geschikt voor nagenoeg alle trekhaken, alle fietsen (ook e-bikes) en alle bandenmaten. Deze fietsendrager is inklapbaar en kantelbaar.

 

€ 425,-

 

UIT VOORRAAD LEVERBAAR!


ORIS Tracc

 

De Tracc fietsendrager van ORIS is geschikt voor het op de trekhaak vervoeren van maximaal twee e-bikes of speed pedelecs. Met een optionele uitbreiding is het mogelijk om een derde fiets te vervoeren. Geschikt voor elke trekhaak. De fietsendrager is inklapbaar en kantelbaar.

 

€ 399,- 

 

UIT VOORRAAD LEVERBAAR!Thule Velocompact2 7-pin

 

Eenvoudige bevestiging van twee fietsen. Deze fietsendrager is plat opvouwbaar en past bijna in de meeste kofferbakken. De kofferruimte blijft toegankelijk door de kantelfunctie.

 

van €439,- voor € 419,-

Thule EasyFold XT2

 

Groot laadvermogen maakt het transport van e-bikes en zware mountainbikes mogelijk. Eenvoudige bevestiging van twee fietsen. Ook het vervoer van robuuste fietsen met brede wielbasis is mogelijk door de grote afstand tussen de wielhouders. De fietsendrager is compleet inklapbaar en kantelbaar.

 

van €799,- voor € 699,-

 

 


Yakima FoldClick 2

 

Een veilige betrouwbare fietsendrager voor de transport van twee fietsen. Geschikt voor e-bikes, inklapbaar en kantelbaar.

 

€ 625,-

(in combinatie met montage van een trekhaak € 575,-)